Az eHáz rendszerről röviden

 

Üdvözöljük az eHázban!

Egyszerűbb és hatékonyabb társasházkezelés az interneten keresztül.

Az eHáz egy teljes egészében felhő-alapú rendszer, mely annyit jelent, hogy használatához nem szükséges semmilyen plusz szoftver, vagy hardver beszerzése. Ön megkeres bennünket, megmutatjuk a rendszer funkcióit és akár 24 órán belül megkezdheti a társasházkezelés új, hatékonyabb módját az eHázon keresztül.

Célunk

Ma a család után a társasház az a legkisebb olyan vagyonközösség, melybe nem magunk választjuk a tagokat. Éppen ezért ma már mindenki a saját bőrén érzi azt, hogy egy-egy, sokszor információhiányból fakadó rossz, vagy hibás döntés milyen károkat tud okozni a pénztárcánknak. Az eHáz rendszer alapvetően erre ad megoldást: egyrészről egy tízedére csökkenti a közös képviselők adminisztrációs terheit, másrészről egy nagyon átlátható, felhasználóbarát felületen enged belépést valamennyi lakónak a saját egyenlegéhez, házának adataihoz és kínál olyan szolgáltatásokat, mint például az órabejelentés lehetősége, hibabejelentés, szavazás, vagy például a ház szolgáltatóinak rendszeres értékelése..

Miért eHáz?

Funkciók, melyekkel egyszerűbbé és hatékonyabbá tesszük a társasházkezelést:
 • Teljesen internet-alapú felület, nem kell hozzá semmilyen program telepítése
 • Tabletről és mobiltelefonról is használható valamennyi funkció
 • A használatához nem szükséges semmilyen beruházás, nincs belépési díj
 • Külön felhasználói jogosultságok lakóknak, számvizsgálóknak, közös képviselőknek és szolgáltatóknak, vállalkozóknak
 • Lakóknak óraállás bejelentés lehetősége
 • Teljes dokumentumtár: az alaprajzoktól az alapító okiraton keresztül a közgyűlési jegyzőkönyvekig
 • Egygombos felszólító küldés és nyomtatás lehetősége beállított összeghatárú tartozás felett
 • Költségviselők rugalmas menedzsmentje, eladott lakásokhoz kapcsolód megszűnő jogosultságok kezelése
 • Nagyon egyszerű és látványos szűrő modul az egyes listáknál
 • Testreszabható házak, mérő típusok és fizetési módok
 • Internetes banki rendszerekkel való kommunikáció

Kinek?

Társasházkezelőknek, mert…

A társasházkezelők munkája rendkívül összetett és bonyolult, ezt nagyon sok lakó – lévén nem szakmabeliek – nem látják. Fontos, hogy amellett, hogy az eHáz egy kiváló adminisztrációs rendszer, egyben kommunikációs platform is a közös képviselők és a lakók között. A lakók itt bejelenthetik a hibákat, lejelenthetik óraállásukat, ezzel időt spórolva a társasházkezelőnek és önmaguknak is.

Számvizsgálóknak, mert…

Az eHáz rendszerben többféle jogosultságot kezelünk, melyek közül a számvizsgáló a második legerősebb: a közös képviselővel gyakorlatilag egy szinten teszi elérhetővé valamennyi tulajdonoshoz kapcsolódó befizetési, egyéb adatokat, mely alapján a nap 24 órájában információt kaphatunk a társasház pénzügyi állapotáról, egyes felújítási munkálatokkal kapcsolatos ajánlatokról, illetve egyes olyan kérdésekről, melyekben a rendszeren keresztül a tulajdonostársak szavaznak.

Lakóknak, mert…

Az eHáz lakói moduljának használatával lehetőség nyílik a társasházban felmerülő kérdéseket megbeszélni, szavazásokat indítani, óraállásokat bejelenteni bárhol, bármikor. Merthogy az eHáz használatához nincs szükség másra, mint egy internet-képes eszközre, és legyen az akár egy laptop, tablet, vagy mobiltelefon, máris beléphetünk saját azonosítónkkal és láthatjuk befizetéseinket, illetve a társasházzal kapcsolatos egyéb információkat.