Gyorsabb és még biztonságosabb működés, eHáz oktatás Siófokon!

Örömmel írunk arról, hogy az elmúlt hónapok fejlesztéseinek köszönhetően az eHáz 2015. májusától kibővült szerverkapacitással áll a társasházkezelők rendelkezésére, melynek köszönhetően számottevően gyorsult az egy időben elvégezhető munkafolyamatok száma. Ennek eredményeképpen a hétköznapi felhasználó gyorsabb elérést és működést érzékelhet, mely fejlődés nem áll meg: további fejlesztéseinkkel és optimalizációinkkal munkatársaink folyamatosan azon dolgoznak, hogy időt spóroljanak meg az eHázas közös képviselők számára.

Mindezek mellett májustól informatikai biztonság terén is előreléptünk: most már https kapcsolaton keresztül érhető el rendszerünk, melynek köszönhetően minden eddiginél biztonságosabbá vált az eHáz.

Szeretnénk felhívni azon érdeklődők figyelmét, akik június 5-én részt vesznek a THT Siófoki konferenciáján, hogy ezen a napon, pénteken 15:15-től 17:15-ig Siófokon díjmentes eHáz oktatást tartunk, melyre minden érdeklődőt szívesen várunk! Az oktatás keretében az eHáz valamennyi funkcióját, A-tól Z-ig. bemutatjuk és lehetőség nyílik a személyes konzultációra is. Fontos, hogy az oktatáson való részvétel regisztráció köteles, a regisztrációt a http://www.ehaz.hu/probalja-ki/ oldalon tudják megtenni.