Lakóknak

Vajon felmerült-e már Önben, mint társasházi tulajdonosban az, hogy vajon kellően jól végzi-e a közös képviselő a munkáját? Vajon bízik-e abban, hogy az egyes karbantartásokra, felújításokra elfogadott ajánlat valóban ár-értékben a legjobb volt-e? Vajon mennyire biztos abban, hogy az Ön által befizetett összegek megérkeznek és aztán jó helyre kerülnek?

Ezen kérdések alapján akármennyire is rosszul hangzik, de sajnos Magyarországon az elmúlt években sok olyan társasházkezelő megfordult, akik miatt alapvetően megingott a bizalom a közös képviselői szakma iránt.

Az eHázat azon közös képviselőknek ajánljuk és szánjuk, akik átláthatóan, transzparensen és professzionálisan menedzselik társasházaikat és erről szeretnék, ha a lakók is első kézből meggyőződjenek. Mindezek mellett az eHáz lakói moduljának használatával lehetőség nyílik a társasházban felmerülő kérdéseket megbeszélni, szavazásokat indítani, óraállásokat bejelenteni bárhol, bármikor. Merthogy az eHáz használatához nincs szükség másra, mint egy internet-képes eszközre, és legyen az akár egy laptop, tablet, vagy mobiltelefon, máris beléphetünk saját azonosítónkkal és láthatjuk befizetéseinket, illetve a társasházzal kapcsolatos egyéb információkat.

Ezek mellett a rendszer használatával lehetőség nyílik arra, hogy a továbbiakban valamennyi értesítő, egyenlegközlő, közgyűlési jegyzőkönyv, egyéb dokumentum emailben is megérkezzen a lakók felé, mellyel aktívabb és hasznosabb tagjai lehetnek a lakóközösségnek.