Társasházkezelöknek

Az eHáz használatával véget ér a kockás füzetek korszaka: egy olyan egyszerűen kezelhető, átlátható rendszert készítettünk, melyben a közös képviselők minden eddiginél felhasználóbarátabb módon tudják nyomon követni társasházaikat, azok albetéteinek tulajdonosi és bérlői állományát és a lakók befizetéseit. A rendszeren keresztül lehetőség nyílik arra, hogy az eddigi hosszas, egyenkénti levélírások, felszólítások, közgyűlés felszólítók egy gombnyomásra elkészüljenek és azok emailen keresztül 1 percen belül célba jussanak, a csoportos dokumentumnyomtatás mellett.

A társasházkezelők munkája ugyanakkor rendkívül összetett és bonyolult, ezt nagyon sok lakó – lévén nem szakmabeliek – nem látják. Fontos, hogy amellett, hogy az eHáz egy kiváló adminisztrációs rendszer, egyben kommunikációs platform is a közös képviselők és a lakók között. A lakók itt bejelenthetik a hibákat, lejelenthetik óraállásukat, ezzel időt spórolva a társasházkezelőnek és önmaguknak is.

Az eHáz további előnye, hogy használatához nincs szükség semmilyen beruházásra: egy internet kapcsolattal máris megkezdheti a rendszerbe való adatfelvitelt és annak használatát, melyhez természetesen segítséget nyújtunk: mi, a rendszer készítői megyünk el házhoz és mutatjuk meg a rendszer használatát lépésről lépésre annak érdekében, hogy egyrészről annak használata valóban könnyítsen a mindennapjain, másrészről pedig az egyes új ötleteket, javaslatokat együtt tudjuk megfontolni és ügyfeleinkkel partnerként tekintsünk egymásra a jövőben.

A rendszer árairól és megrendelési lehetőségeiről ide kattintva tájékozódhatnak.