Egyszerűbb és hatékonyabb társasházkezelés az interneten keresztül.

Társasházkezelőknek
Társasházkezelőknek

A társasházkezelők munkája rendkívül összetett és bonyolult, ezt nagyon sok lakó – lévén nem szakmabeliek – nem látják. Fontos, hogy amellett, hogy az eHáz egy kiváló adminisztrációs rendszer, egyben kommunikációs platform is a közös képviselők és a lakók között. A lakók itt bejelenthetik a hibákat, lejelenthetik óraállásukat, ezzel időt spórolva a társasházkezelőnek és önmaguknak is.

Számvizsgálóknak
Számvizsgálóknak

Az eHáz rendszerben többféle jogosultságot kezelünk, melyek közül a számvizsgáló a második legerősebb: a közös képviselővel gyakorlatilag egy szinten teszi elérhetővé valamennyi tulajdonoshoz kapcsolódó befizetési, egyéb adatokat, mely alapján a nap 24 órájában információt kaphatunk a társasház pénzügyi állapotáról, egyes felújítási munkálatokkal kapcsolatos ajánlatokról, illetve egyes olyan kérdésekről, melyekben a rendszeren keresztül a tulajdonostársak szavaznak.

Lakóknak
Lakóknak

Az eHáz lakói moduljának használatával lehetőség nyílik a társasházban felmerülő kérdéseket megbeszélni, szavazásokat indítani, óraállásokat bejelenteni bárhol, bármikor. Merthogy az eHáz használatához nincs szükség másra, mint egy internet-képes eszközre, és legyen az akár egy laptop, tablet, vagy mobiltelefon, máris beléphetünk saját azonosítónkkal és láthatjuk befizetéseinket, illetve a társasházzal kapcsolatos egyéb információkat.

A társasházkezelők ajánlásával

Az eHÁZ csapata

Az eHÁZ 100%-ban magyar termék, a fejlesztéshez, üzletfejlesztéshez és üzemeltetéshez sem hitelt, sem uniós támogatást nem vett igénybe sosem.

Dén Mátyás András

Dén Mátyás András

Tulajdonos, projektvezető

Dén Mátyás András

Tulajdonos, projektvezető
Schwindt Péter

Schwindt Péter

Tulajdonos, vezető fejlesztő

Schwindt Péter

Tulajdonos, vezető fejlesztő
Cím:

1162 Budapest, Ferenc u. 2.

Telefon:

+36 30 836 32 50

Email:

info@www.ehaz.hu

eHáz mobil applikációk

Töltse le az eHÁZ Android, vagy iOS alkalmazását a megfelelő áruházakból, hogy első kézből értesüljön a társasháza ügyeiről!

 

 

FINTECH AWARD

Az eHÁZ elnyerte a FINTECH AWARDS 2021. Év Proptech Innovációja díjat!

Magyar Brands díj 2019

Az Év Honlapja 2020 - 2021