Az eHÁZzal sosem volt ilyen egyszerű a társasházkezelés.
Ismerje meg szolgáltatásainkat!

eHÁZ SZOFTVER

Az eHÁZ egy teljes egészében felhő-alapú rendszer, mely annyit jelent, hogy használatához nem szükséges semmilyen plusz szoftver, vagy hardver beszerzése.

eHÁZ INGYENES ADATFELTÖLTÉS

Az eHÁZhoz ingyenes adatfeltöltés szolgáltatást is biztosítunk, azaz a rendszerre való átálláskor valamennyi társasházi adatot – álljon az rendelkezésre bármilyen formátumban – díjmentesen felrögzítünk ügyfeleink számára.

eHÁZ SZÁMLÁZÓ

Az eHÁZ szoftver része a NAV-kompatibilis saját számlázó rendszer, mely 2020. novemberétől direkt NAV-tól való számlalekérdezés funkcióval egyszerűsíti a számlák nyilvántartását.

eHÁZ MOBIL APP

Az eHÁZ felülete mind társasházkezelők, mind lakók számára mobilon is elérhető az Google Play, vagy Apple Appstore áruházakból ingyenesen letölthető eHÁZ alkalmazáson keresztül.

eHÁZ EGYSZERES ÉS KETTŐS KÖNYVVITEL

Az eHÁZ felhasználók az integrált, több elemében automatizált egyszeres és kettős könyvelési modullal minden eddiginél egyszerűbben és gyorsabban elvégezhetik a számviteli feladatokat.

eHÁZ NAV- ÉS BANKSZINKRON

Az eHÁZban kezelt társasházaknak nincs szükség sem számlarögzítésre, sem pedig banki kivonat manuális rögzítésére. A társasháznak érkező számlák és bankkivonatok automatikusan megérkeznek az eHÁZba.

eHÁZ MÉRLEG ÉS EREDMÉNYLEVEZETÉS

Az eHÁZ rendszerén keresztül négy kattintással előállíthatók az egyes rendszerben könyvelt társasházak mérlegei és eredménylevezetései. A funkció érdekessége, hogy nem eHÁZas felhasználók számára is rendelkezésre áll, igaz, ilyen esetben az egyes adatokat a meglévő könyvelésből manuálisan kell kitöltenie a felhasználónak.

eHÁZ POSTA

Az eHÁZban lehetőség nyílik valamennyi felhasználónk számára, hogy az általa kiválasztott iratok normál, ajánlott, vagy tértivevényes postai feladásait automatizálja, mégpedig oly módon, hogy az egyes nyomtatási, borítékolási, postaköltségeket az ide kattintva elérhető ártáblázat alapján rendszerünk a ház részére számlázza ki.

eHÁZ FÓRUM

Az eHÁZ felhasználói részére rendszeresen rendezünk 100-120 fős rendezvényeket, melyeken a legújabb újdonságokat bemutatjuk a felhasználók részére. A rendszer újdonságainak bemutatón túl jogi és számviteli fórum keretében szakértőkkel vitathatják meg az érdeklődők az aktuális szakmai kérdéseket.

eHÁZ ELEARNING

Az e-learning egy korszerű online oktatófelület, amelynek használatával egyszerűen és gyorsan kaphatnak választ kérdéseikre. A témakörökön belül a leírások képernyőképekkel vannak kiegészítve, amelyek részletes magyarázattal járulnak hozzá a rendszerben való könnyebb eligazodáshoz. Ügyfeleink a felületre az eHÁZ felhasználónevükkel tudnak belépni az elearning.ehaz.hu címen.

eHÁZ KÖVETELÉSKEZELÉS

Az eHÁZ online követeléskezelő moduljával lehetőség van az egyes fizetési hátralékok hatékony behatására és nyomkövetésre pár kattintással, az eHÁZ rendszerén belül. A szolgáltatás használatához ügyvéd, közjegyző bevonása nem szükséges, az ügyek pár kattintással elindíthatók az eHÁZ felhasználói részére.
Tovább >>

eHÁZ HITEL ÉS BIZTOSÍTÁSI AJÁNLATKÉRÉS

Az eHÁZban lehetőség van a kezelt társasházakhoz pár kattintással biztosítási és hitelajánlat kérésre. Megbízható szolgáltató partnereink a társasház pénzügyi adatai alapján gyors előminősítéssel segítik a társasház pénzügyeit.

Az eHÁZ szoftver szolgáltatásai

Az eHÁZ tizedére csökkenti a társasházi adminisztrációval eltöltött időt!

eHÁZ mobil applikációk

Töltse le az eHÁZ Android, vagy iOS alkalmazását a megfelelő áruházakból, hogy első kézből értesüljön a társasháza ügyeiről!


Üzleti Etikai Díj 2023

FINTECH AWARD - Az Év Proptech Megoldása 2021 & Forbes Cloud TOP50 2022


Magyar Brands díj - innovatív márka 2019, 2022, Finext Dubai - proptech és fintech kiválóság díj 2024, HVG ajánlott cég arany kategória 2024

Az Év Honlapja - az év blockchain megoldása 2020 - 2021

eHÁZ – Info Sierra Kft. 2023 | Minden jog fenntartva | Adatkezelési nyilatkozat | Általános szerződési feltételek