Az eHÁZzal sosem volt ilyen egyszerű a társasházkezelés.
Ismerje meg szolgáltatásainkat!

eHÁZ szoftver

Az eHáz egy teljes egészében felhő-alapú rendszer, mely annyit jelent, hogy használatához nem szükséges semmilyen plusz szoftver, vagy hardver beszerzése.

Ingyenes adatfeltöltés

Az eHÁZ-hoz ingyenes adatfeltöltés szolgáltatást is biztosítunk, azaz a rendszerre való átálláskor valamennyi társasházi adatot – álljon az rendelkezésre bármilyen formátumban – díjmentesen felrögzítünk ügyfeleink számára.

eHÁZ Könyvelés

Az eHáz felhasználók számára integrált könyvelési szolgáltatást is kínálunk, mely az eHÁZ Plusz csomagban érhető el havidíjas formában. A könyvelés szolgáltatás egészen az évvégi mérleg és eredménylevezetés, beszámoló benyújtásáig terjed.

eHÁZ POSTA

Az eHázban lehetőség nyílik valamennyi felhasználónk számára, hogy az általa kiválasztott iratok normál, ajánlott, vagy tértivevényes postai feladásait automatizálja, mégpedig oly módon, hogy az egyes nyomtatási, borítékolási, postaköltségeket az ide kattintva elérhető ártáblázat alapján rendszerünk a ház részére számlázza ki.

eHÁZ FÓRUM

Az eHÁZ felhasználói részére rendszeresen, kéthavonta rendezünk 100-120 fős rendezvényeket, melyeken a legújabb újdonságokat bemutatjuk a felhasználók részére. A rendszer újdonságainak bemutatón túl jogi és számviteli fórum keretében szakértőkkel vitathatják meg az érdeklődők az aktuális szakmai kérdéseket.

eHÁZ INGATLAN

Az eHÁZzal 2020. júniusától lehetőség nyílik a társasházkezelőknek ingatlanközvetítői tevékenységre is, melynek köszönhetően aktív jutalékot kaphatnak az egyes társasházi albetétek értékesítéséből.A részletekért kérjük látogasson vissza oldalunkra később.

Az eHÁZ szoftver szolgáltatásai

Az eHÁZ tizedére csökkenti a társasházi adminisztrációval eltöltött időt!

Az eHÁZ Magyarország első felhő-alapú társasházkezelő szoftvere, mely kiérdemelte a Magyar Brands innovatív magyar termék díjat!

eHÁZ mobil app

Magyar Brands díj

Keressen bennünket!

Email: info@ehaz.hu
Telefon: +36 30 327 6363