1. Milyen dokumentumokat és értesítőket és hogyan tudok küldeni a rendszeren keresztül?

A rendszer képes arra, hogy egy kattintással valamennyi lakó, vagy/és bérlő emailben megkapja a havi előírásait, egyenlegeit, vagy éppen fizetési felszólítást annak érdekében, hogy ez ne járjon a későbbiekben nyomtatási és postázási költségekkel. Amíg a lakók egy része még nem feltétlenül használja az elektronikus levelezést, addig a rendszerben lehetőség van arra, hogy valamennyi nyomtatványt tömegesen előállítsa a társasházkezelő és azokat egy kattintással kinyomtassa és borítékba tegye a feladáshoz. A pár kattintással előállítható dokumentumok listája: havi egyenleg értesítő, éves egyenlegközlő, csekkek, fizetési felszólítások, nullás igazolások, közgyűlési meghívók, jelenléti ívek, értesítők költségváltozásról, közgyűlési jegyzőkönyvek, illetve a havi és éves rezsicsökkentési értesítő.

 2. Lehet egyedi dokumentumokat küldeni a rendszerrel?

Az általunk használt dokumentumsablonokkal dolgozik az eHÁZ, melyekhez több dokumentumnál saját kiegészítéseket is írhat annak érdekében, hogy testreszabott üzenetekkel kommunikálhasson a lakókkal.

3. Hogyan küldhetek ki közgyűlési jegyzőkönyvet a lakóknak?

Első lépésként a dokumentumok fülön kell feltölteni a jegyzőkönyvet, mely lehet pdf, vagy doc formátumú is. Ezt követően az ÉRTESÍTÉSEK menüponton belül a közgyűlési jegyzőkönyv küldése boxnál már meg fog jelenni a legörgető sávban az előtte feltöltött dokumentum, melyet csoportosan, vagy egyenként tud kiküldeni emailben, vagy a nyomtatóra küldeni az összefűzött pdf-ben.

4. Ha kiküldöm a jegyzőkönyvet, nem csatolja azt e-mailben. Miért?

A rendszer nem az e-mailben, hanem a kiküldött PDF fájlon belül csatolja a dokumentumot. Tehát meg kell nyitni a PDF fájlt, majd azon belül a bal oldalon meg fog jelenni a csatolt melléklet.

5. Csekket hogyan tudok nyomtatni a rendszerrel? Jelenleg hiába rakom be a nyomtatóba a csekket, rossz helyre nyomtatja az adatokat.

A csekknyomtatáshoz kérjük keresse fel kollégánkat az iroda@www.ehaz.hu címen, hogy segítségével be tudjuk távolról kalibrálni a nyomtatóját. Ehhez mindössze 10 perc egyszeri együttműködésére lesz szükség, onnantól kezdve az Ön nyomtatójára állítjuk a csekknyomtatást.

6. A társasházban több külföldi származású lakó is él, van lehetőségem nekik a saját anyanyelvükön értesítést küldeni?

Igen, a költségviselő rögzítésekor a Beállítások fülön van lehetősége kiválasztani az értesítések nyelvét. Jelenleg magyar, angol, német, orosz, szlovák, francia, román, olasz és kínai nyelven tud értesítést küldeni.

Kapcsolódó kérdések

eHÁZ mobil applikációk

Töltse le az eHÁZ Android, vagy iOS alkalmazását a megfelelő áruházakból, hogy első kézből értesüljön a társasháza ügyeiről!


Üzleti Etikai Díj 2023

FINTECH AWARD - Az Év Proptech Megoldása 2021 & Forbes Cloud TOP50 2022


Magyar Brands díj - innovatív márka 2019, 2022, Finext Dubai - proptech és fintech kiválóság díj 2024, HVG ajánlott cég arany kategória 2024

Az Év Honlapja - az év blockchain megoldása 2020 - 2021

eHÁZ – Info Sierra Kft. 2023 | Minden jog fenntartva | Adatkezelési nyilatkozat | Általános szerződési feltételek