1. Hogyan történik a számlázás?

Rendszeres, havonta utólagos elszámolással. Amennyiben társasház szerződik, 10.000 Ft/hó alatti összeg esetében évente egyszer, előre elszámolással. Az éves rendszerhasználati díj az adott év április 30-ig bezárólag kerül kiszámlázásra. A számla kibocsátója lehetőséget biztosít negyedéves részletfizetésre.

2. Tényleg ingyen viszik fel az adatokat? Milyen adatokat kell összeszednem ahhoz, hogy ez eHÁZat el tudjam kezdeni használni?

Igen, munkatársaink minden adatot felvisznek ahhoz, hogy ön el tudja kezdeni használni a rendszer valamennyi funkcióját. Szerződéskötést követően az iroda@www.ehaz.hu címen kollégáink elküldik azt, hogy milyen adatokat kell összeszedni és elküldeni a részünkre ahhoz, hogy mihamarabb elkezdjék az eHÁZ használatát. Kollégáink minden esetben jelzik, hogy az adott albetét mennyiséget milyen határidővel rögzítik fel a kapcsolódó adatokkal együtt.

3. Ha elkezdem az eHÁZat használni, de visszakönyvelem a házat 2013-ig az eHÁZban, akkor nekem visszamenőleg is kell díjat fizetni?

Nem. Csak onnantól kell díjat fizetni, amikortól szerződik, illetve csak akkor, ha kér visszakönyvelési szolgáltatást partner könyvelőirodánktól. Ha ön az elmúlt éveket visszakönyveli, úgy annak nincsen semmilyen külön díja.

4. Hogyan történik a számlázás? Minden albetét számít az eHÁZban?

Nem. Az eHÁZ díjai csak fő albetétek után számolandók, ezt a rendszerünk automatikusan rögzíti. Tehát olyan garázs, tároló, vagy lakások után, amik hozzá vannak kapcsolva egy másik lakáshoz (így egy lapon jelennek meg a költségek a költségviselőnek) nem számolunk fel díjakat.

5. Mi a garancia arra, hogy a rendszerre való előfizetést követően nem emelkedik meg a havidíj?

A havidíj emelkedésének limitjét a felhasználói szerződésünk szabályozza, miszerint évente egyszer, akkor is maximum az előző éves infláció mértékével emelkedhet a rendszer havidíja. Erre az elmúlt 5 évben egyébként nem volt példa.

6. Miért nem egyszeri fix díjas a rendszer?

A piaci tapasztalatunk az, hogy egy fix havidíjas rendszer sokkal nehezebben és kevésbé rugalmasan bővíthető a fejlesztők által, mint egy mikrofizetés-alapú havidíjas rendszer. Az érdekünk hosszú távon az, hogy a társasházkezelőknek minél több időt takarítsunk meg a rendszer használatával, ezáltal költséghatékonyabbá és professzionálisabbá tehessék üzletmenetüket. Ez a lakók részéről is nagyobb elégedettséget válthat ki, és minél több elégedett lakó van, annál több potenciális új ház kerülhet a társasházkezelők látómezőjébe. Ennek megfelelően minden fél akkor válik a leginkább motiválva, ha havi szinten számíthat a másik együttműködésére és teljesítésére, ami csak ebben a fizetési konstrukcióban tartható fent hosszútávon.

Kapcsolódó kérdések

eHÁZ mobil applikációk

Töltse le az eHÁZ Android, vagy iOS alkalmazását a megfelelő áruházakból, hogy első kézből értesüljön a társasháza ügyeiről!


Üzleti Etikai Díj 2023

FINTECH AWARD - Az Év Proptech Megoldása 2021 & Forbes Cloud TOP50 2022


Magyar Brands díj - innovatív márka 2019, 2022, Finext Dubai - proptech és fintech kiválóság díj 2024, HVG ajánlott cég arany kategória 2024

Az Év Honlapja - az év blockchain megoldása 2020 - 2021

eHÁZ – Info Sierra Kft. 2023 | Minden jog fenntartva | Adatkezelési nyilatkozat | Általános szerződési feltételek